Jeg kan ikke, fordi at tiden er knap.

Dette er blandt andet en af de udsagn, som jeg hører til hverdag. Enten, så er det tiden, penge eller noget tredje. Rigtig mange mennesker, nu til dags har de mest kontroversielle undskyldninger, for ikke at lette numsen op af stolen.

Inderst inde, så ved du godt, at du er gal på den. Den eneste som i virkeligheden, kan gøre noget ved problemstillingen er dig selv. De vaner, som du har for mode i dag og de sidste 10 andre år, er den person du i realiteten er i dag og det er præcis sådan andre også ser på dig. Kan du huske, at alle de andre år til nytår, hvor du har sat dig et mål om hvad du vil opnå til næste år? Bullshit... Right?

Så tiden er ikke knap, og det samme gælder alle dine andre dårlige undskyldninger.

Problemet er dine prioriteringer

Jeg lever selv efter ordsproget "the only thing that is standing between you and your goal, is the bullshit story that you keep telling yourself over and over again"

Oversat til dansk, så betyder det at eneste som står i vejen i vejen for dine mål, er den samme lorte historie som du bliver ved at fortælle til dig selv.

Det er et citat som jeg lever højt på. Det er en marketings guru fra USA ved navn, Jordan belfort der udtalt dette.

Man kan tage mange positive elementer ud af den sætning, fordi at det nemmeste er jo at gøre hvad du altid har gjort, nemlig og stå stille, uden at rykke dig en meter. År efter år, nytår efter nytår.

Kom i gang....

En af de vigtigste nøgleord, som jeg kan bidrage med, er at fortælle dig at du bare skal komme i gang. For mig og se, når jeg kigger tilbage, så har det at komme i gang, været det sværeste, men også de bedste beslutninger. Det sværeste er altid at tage det første initiativ, og få gjort noget ved det. Derfor anbefaler jeg, at du sætter dig ned, og skriver dine mål ned på et stykke papir, og derefter så laver du dit research på hvordan du kommer i mål, inden du går i gang.

Forbilleder

At have forbilleder er et vigtigt element i at rykke et skridt op ad stien, fordi at vi allesammen spejler os i vores forbilleder. Sagt på en anden måde, vi allesammen indebærer de kvaliteter som vores forbilleder også har. Derfor er de vigtige, fordi at de er med, til at danne den person som vi selv ønsker at være.

Her er Google, Facebook og Instagram dine bedste venner!

Ellers så lav nogle visualiseringsøvelser om en skuespiller, atlet eller en eller anden filosof, som du i forvejen kender og kan lide. Find så de kvaliteter ved den person som du godt kan lide.

Yessir, der var de. Kan du se dig selv i den rolle, eller lever du måske allerede tildels efter nogle af de kvaliteter?

Taktisk mindset

Allerede det, at du læser mit blogindlæg betyder, at du gerne vil frem af. Derfor vil jeg sige, tillykke, du har allerede nu sejret :-)

Kom ud af din komfortzone, og begynd at tænke taktisk over hvert et initiativ du tager. Positiv udvikling sker, når du ændre dit mindset, og du nægter at gå tilbage til dine gamle vaner, ikke før! Derfor kan det godt være, at det gør ondt og komme udover dine grænser, men det er også der alt den positive udvikling sker.

Tænk bare over hvornår du sidst har haft lyst til at sige din hudærlige mening, men så har undertrykt den gang på gang? Hvis du vil frem af, så ændre på dit mindset, rejs dig op og tag ansvar for dig selv. Så skal du se hvordan du blomstrer.