Jeg tabte 10 kg og nu sidder de alle på sidebenene igen

En typisk konsekvens af moderne slankekure, er at du nok skal tabe dig, og du nok skal opnå dit ønskede mål. I min profession beskæftiger jeg meget med, at mine klienter får nogle redskaber, som de rent faktisk også kan bruge senere hen, efter endt forløb hos mig. Dette er meget vigtigt, fordi ellers, så vil mine klienter opleve den kendte yoyo-effekt. Det betyder at du kommer dig de kg, som du ellers lige havde tabt.

Jeg har kun tabt 1 kg på en uge...

Okay, så du har tabt 1 kg på en uge? Det er virkelig virkelig godt klaret! 1 kg fedt, er altså 9000 kcal. Så det svarer til at du har tabt 1280 kcal PR DAG vel og mærket.


Derfor, så vær stolt af alt fremskridt der forekommer. Nogle gange er vægten ikke den eneste indikator, nogle gange behøver du kun, at se dig selv i spejlet for at bemærke ændringerne. Du kan nemlig sagtens have tabt meget med, men samtidigt kan du bygge muskler, som fylder mindre på kroppen end fedt gør.

Dukandiæt, stenalderkost, low carb diet osv osv...

Allesammen diæter og slankekure som får dig til at spise sundere, men uden egentlig at vide et hak om hvad ligevægtindtag, makro/micro fordeling betyder, og om du er i overskud af kalorier, eller i underskud.

Dette er blot for at nævne nogle af de facetter som der skal tages stilling til, når der skræddersyes individuelle programmer.

Find dig den rette person

Det bedste du kan gøre, er at allierer dig med en person, som du ved har erfaring i netop denne profession. Det nytter ikke at følge den nye slankekur som ekstrabladet lige har fundet ud af virker.

Alle mennesker er forskellige, så alle mennesker kræver individuelle planer. Det er så simpelt.

Jeg siger ikke at du skal vælge mig, blot skriver jeg, at det er de bedste penge du kan give ud. Et typisk klientforløb bør indbefatte nødvendige redskaber til, "gør-det-selv" efter endt forløb. Det handler nemlig ikke om hvor hurtigt du kan tabe dig, men nærmere om du er klar til at lave en livsstilsændring.

Hvis du vil holde vægten - Må du holde dig fokuseret

For at skabe de bedst mulige resultater, er det altså vigtigt, at du gør op med dig selv, at raffineret sukker, transfedtsyrer og andet ikke-næringsrige fødevarer bare ikke skal være en del af din hverdag mere. Dette er ikke noget du bliver overnight, men altså noget der skal holde ved resten af livet, og derfor er det efter min mening, ekstremt vigtigt at du også får nogle redskaber med, som du kan bruge efter endt forløb hos mig.

Vil du undgå yoyo-effekten?

Hvilket iøvrigt heller ikke er særligt sundt, så allier dig i dag, hold dig ikke tilbage! Det er som angivet rigtig gode penge givet ud.

Stop med at lytte til de forfærdelige råd som til ofte falder til jord hos Ekstrabladet og BT.

Få indsigt, få sandheden

Lad sandheden sætte dig fri.