I skrivende stund

Kære læsere, tusind tak for at læse min blog! Lige nu sidder jeg i skrivende stund kl 05:00 om morgenen, i Sønderborg, og har lige spist og nu nyder jeg morgenkaffen med min søde kæreste. Vi står, og skal til DM i Brøndby hallerne inden længe, vi har så småt pakket og er ved at være klar, det bliver spændende at se hvad konkurrencen byder.

Først og fremmest, så kører vi en tur til Esbjerg, hvor vi skal hente et vennepar, hvor en af dem er en af mine team mates, og vi stiller ironisk nok op i samme klasser til DM, både Mens Physique +175 Junior samt +178.

Det bliver en lang dag, men det er heldigvis stressende på den gode måde. Jeg elsker hvert et stund af mig liv, også selv når det er utroligt hårdt, fordi det ender altid ud med, at jeg finder nogle positive sider af livet alligevel, og i sidste ende, så handler det jo om at udleve sine drømme og gøre de vildeste ting, som du nogensinde har drømt om.

 til DM

Jeg kommer ikke med de allerhøjste forventninger til DM, jeg giver den helt klart alt hvad jeg ejer, og den må ikke få mindre, næste prioritet må være at se på mine modstander, kontra min egen fysik. Nogle af dem der stiller op i min klasse har trods alt, lige haft lidt mere til og forberede sig til DM, og er helt sikkert i rigtig god form. Derfor, så håber jeg at mit overskud, og shine, kan være med til og fører mig til finalepladser og eventuelt give en billet til EM / VM. Dette kræver en top 5 placering. Alt derover, så kan jeg ikke andet end at være yderst tilfreds med min præstation.

Hvad så efter DM?

Hvis nogle af jer har læst mit tidligere blogindlæg, så vil i forstå at jeg ikke kommer fra et nemt hjem, og har derfor valgt at sætte mere fokus på at inspirere andre, og er blandt andet også derfor jeg skriver dette blogindlæg. Med det sagt, så har jeg fået lavet nogle aftaler med nogle skoler, om at komme ud og holde foredrag for deres unge. Det vil blandt andet handle om mig, træning, og hvordan jeg brugte træning som positiv psykologi. Træning er ikke banebrydende for alle, men for de fleste kan det have gavn, og især unge med dårligt selvværd, selvtillid og misbrugsproblemer, der håber jeg at kunne genskabe en gnist i bare et par unge.

Så noget af mit fokus bliver helt klart at holde foredag, og derved bygge et netværk af mennesker som rent faktisk ser noget indhold i det jeg siger.

Mere på vej...

Ydermere, så har jeg mange drømme og tanker, om hvad fremtiden indebærer, og alt sammen er noget jeg har lavet en del forarbejde til, og det vil sige at jeg allerede meget kort tid efter DM er klar til at lancere mit eget firma, Dinemuskler.

Dinemuskler, startede lidt som en drengerøvsdrøm, om at blive set af mange mennesker, og lave nogle videoer som var træningsrelateret, men meget hurtigt, så formede ideen sig, og jeg tog træningen endnu mere seriøst, tog en kostvejleder uddannelse, fik mere indsigt og viden i emnet. Det har altid været en passion, og jeg startede med Dinemuskler før jeg havde viden. Dinemuskler er CVR registreret, og jeg fra denne side komme med motivations videoer, blogindlæg, Instagram billeder, konkurrencer, tilbyde skræddersyet kost/træningsplaner, samt coaching og sparring til individuelle mennesker som har brug for en hjælpende hånd. Det er min brændende passion, at hjælpe andre med at udleve deres drømme samt opnå deres drømme. Jeg har både erfaring fra min egen træning, fra min egen kostplaner, fra mit eget liv, og har tidligere rådgivet andre mennesker...

Kald mig bare en fitness-guru, fordi det er lige præcis hvad jeg er ;-)