Ingredienser

  • 2 æggehvider
  • 1 æggeblomme
  • 80 g skyr (kvark eller græsk yoghurt vil også gå)
  • Krydderier efter eget valg – oregano og timian kan anbefales
  • 1 tsk. Bagepulver

Instruktioner

  1. Tænd ovnen på 150 grader.
  2. Blend æggeblomme, skyr og bagepulver til det bliver sovse-agtigt.
  3. Pisk æggehviderne stive i en skål for sig – Så stive som overhovedet muligt.
  4. Vend herefter “sovsen” i de stive æggehvider, dette skal gøres meget forsigtigt.
  5. Tag en bageplade med bagepapir, og lav to klatter af dejen. (Du kan også lave 4, eller 6. Alt efter hvor små du vil have dem)
  6. Form brødene med en ske. Form dem som en skive brød. Rund eller kvadratisk – Hvad du nu foretrækker
  7. De må hverken være for tynde eller for tykke.
  8. Bag i ovnen i omkring 40 min. Lad være med at åbne ovnen imens, så falder de sammen. De skal være gyldne når du tager dem ud. Hvis brødene er svampede, eller føles som at bide i en sky – Så har de fået for lidt.