Velkommen til!

Jeg tænkte, at mit første indlæg skulle gå til at forklare lidt om, hvem jeg er, hvordan jeg levede førhen og hvordan jeg endte, hvor jeg er nu :-)

Når man ser dette billede tænker man ikke, at jeg for ikke særlig mange år siden lå på min sofa og spiste nutella og smør på hvidt toastbrød dag ud dag ind. Men det var jeg! Jeg tog stille og roligt på år for år, og selvom jeg lagde mærke til og var ked af det over det, så gjorde jeg ikke noget ved det - fordi jeg ikke vidste, hvad jeg skulle gøre og hvordan jeg skulle gøre det.

Da jeg blev ældre begyndte jeg at feste meget, for meget, hvilket bidrog yderligere til vægtøgningen. Som vægten steg, blev jeg mere og mere ked af det over det - men jeg begyndte også at opsøge vægttabsprogrammer, trænings-sider og venner, der trænede, for at prøve at få alle de tips og muligheder jeg havde, for at træne og tabe mig. Jeg begyndte i et crossfit-træningscenter, hvor jeg både dyrkede crossfit og bare trænede styrketræning og cardio, så godt som jeg nu kunne. Jeg blev glad for det, og begyndte at tage derhen næsten hver dag, nogle gange om morgenen inden skole og måske også efter, hvis jeg kunne komme til det. Jeg trænede bestemt ikke korrekt teknisk endnu, og jeg kunne helt sikkert træne mere effektivt, når jeg var der - men jeg prøvede! I forhold til kost var jeg stadig meget i tvivl og vidste ikke, hvad man "måtte" og "ikke måtte", men igen prøvede jeg mig bare frem.

Jeg blev sundere, men vægten stod forholdsvis stille eller vekslede mellem +/- 3 kg, da jeg ikke havde styr på kosten og ikke havde lagt alt festen bag mig. Det skulle så snart til at ændre sig.

Da jeg nåede 3.G i gymnasiet, vidste jeg ikke, hvad jeg ville. Jeg var blevet så glad for træning, var kommet i bedre form og var stærkere. Jeg havde lyst til at blive endnu bedre og samtidig også hjælpe andre til at komme ud af deres dårlige vaner, ligesom jeg selv havde forsøgt så længe. Jeg søgte på alle uddannelser, jeg kunne finde og endte til sidst på Fitnessinstruktøruddannelsen på CPH West Nørrebro. Da jeg læste om den, vidste jeg præcis, hvor jeg ville hen - jeg sendte min ansøgning, blev kaldt til samtale og fik få dage senere brev om, at jeg var kommet ind! Siden den dag holdt jeg langsomt op med at feste, spise junkfood og ligge på sofaen, da det ikke passede ind i min hverdag mere - jeg havde lyst til at være aktiv og god mod min krop. Selvfølgelig spiste jeg stadig usunde ting her og der, men slet ikke i samme omfang. Da jeg nåede enden af uddannelsen, spillede både kost og træning sammen efter alt den viden jeg havde fået under det 1,5 år, som uddannelsen tog.

Jeg var mere tilfreds end nogensinde med min krop, jeg var nyuddannet instruktør i spinning, kettlebell, TRX, funktionel træning, løbecoach, personlig træner og kostvejleder. Jeg havde løbet 2 halvmarathons og vidste ikke, hvad næste mål skulle være. Jeg nåede alle mine styrkemål i træningen, da jeg konstant satte dem lidt højere og så lidt højere, når jeg nåede det. Det var for let, fordi målene var for små.

Jeg var under min uddannelsestid elev i fitness dk field's, hvor jeg også arbejdede, da jeg var færdig. Jeg lærte en masse mennesker at kende derigennem, som alle dyrkede forskellig slags træning. Deriblandt også et par bodybuildere, bikini fitness piger og bodyfitness piger. Jeg synes, det de gjorde, var så imponerende, at det virkede som en helt anden, meget fjern verden. En dag sagde en bodyfitness atlet til mig, at man bestemt var begyndt at kunne se resultaterne af min træning og om jeg havde overvejet at stille op? Da hun sagde det, grinte jeg selvfølgelig, fordi jeg slet ikke kunne se mig selv i den verden og ikke mindst i den form. Jeg troede simpelthen ikke på, jeg kunne opnå noget så stort og langsigtet. Men jeg var nysgerrig og kunne ikke slippe tanken.

Da jeg havde streamet Newcomers 2014 på min bærbar derhjemme (mens jeg spiste proteinpandekager selvfølgelig ;-) ), var jeg så imponeret, at jeg overvejede det yderligere. Jeg snakkede med mine venner og familie om det, de støttede mig og på trods af, at jeg stadig slet ikke kunne se mig selv på den scene, tog jeg beslutningen om at gøre det. Jeg fandt mig en super dygtig coach, der blev lagt planer, og selvom der var masser af bump på vejen, lå jeg alligevel i sidste weekend under et tæppe i en bikini i Herning. Jeg stillede op i Bodyfitness Junior -163 cm, hvor jeg kom i finalen og fik en 5. plads. Jeg kunne næsten ikke være mere stolt, over at jeg havde opnået noget, jeg satte mig for for over et år siden og arbejde mod hver dag. Det krævede en masse sved, blod og tårer at komme dertil og jeg har kun fået endnu mere blod på tanden til at blive bedre. Derfor arbejder jeg nu mod DM 2016 - jeg håber I vil følge min vej dertil og alt ved siden af det :-)

- Anna Therese Ruspini