Ingredienser

Mørk chokolade (85%)

Dejen:

  • 100 g havregryn
  • 100 g mandler
  • 1 scoop proteinpulver med vaniljesmag
  • 2 dl. vand

Cremen:

  • Skyr
  • 1 vaniljestang
  • ½ scoop proteinpulver med vaniljesmag

Instruktioner

  1. Blend de 3 tørre ingredienser til dejen til det er helt fint
  2. Hæld det i en skål og hæld vandet i og rør det sammen
  3. Smør muffinsformene ind i dejen
  4. Stil dem i ovnen i 15 min. på 180 grader og sæt dem derefter på køl
  5. Smelt chokoladen i mellemtiden i et vandbad
  6. Når dejen er afkølet skal de smøres ind i chokoladen og afkøles igen til chokoladen er stivnet
  7. Bland ingredienserne til cremen i mellemtiden
  8. Put cremen i formene og pynt med lidt jordbær og revet chokolade