Kender i følelsen af at vide at man er på det rigtige spor, at alting bare falder på plads og puslespillet ikke mangler nogle brikker. MEN så lige når man tror at alt er rosenrødt så opdager man at en hjørnebrik er væk og man må ta’ to skridt tilbage for at kunne få overblik? Sådan har jeg haft det i de to uger der lige er gået. Dog har jeg sat mig for – at jeg ikke må lade det slå mig ned.


Tough times don't last


Nye forhindringer 


Lige som jeg synes at jeg har fået min hverdag til at gå op i en højere enhed, så får jeg et opkald fra min psykiater at jeg bliver nødt til at tage blodprøver igen da mine leverværdier er for høje, hvilket resulterer i at jeg bliver nødt til at få en anden medicin. Så femte gang jeg tager blodprøve på to måneder, og tredje gang på fire måneder som jeg skifter min medicin ud. Det gør egentlig heller ikke noget, da jeg inderst inde ved at det er for at jeg skal få den bedste mulige hjælp til at få det bedre – men COME ON, lad mig nu køre lidt ”in the zone” så jeg kan nå mine mål.

Det hårde ved at skifte medicin er at man bliver nødt til at afvænne sig fra den man bruger først, for at så tilvænne sin krop til den nye. Dette gir’ mig nogle bivirkninger som er ret hårde at træne med – for eksempel sløvhed, træthed, kvalme, migræne og mere dertil. Ikke nok med at det er hårdt for min krop, men min psyke og min selvtillid får skam også et bitchslap over kinden samtidigt med et brændende nippeltwist på brystet. Heldigvis har jeg en god støttende familie, gode venner og veninder – og selvfølgelig FitnessEliten hvor jeg kan få mine aggressioner ud gennem meget nøje udvalgte ord.


Billede af Sophie Klint

Nye mål


Men selvom jeg har haft det stejlt op ad bakke på det seneste, så har jeg forsøgt at sætte nye mål og klare nye udfordringer. Det er nemlig vigtigt for mig at kunne se tilbage og vide at mine triumfer udligner mine forhindringer. Og det må jeg virkelig sige at jeg har lykkedes med i disse to uger, hvor jeg har haft en optur lignende ”Mur de Huy”. En vanvittig 1.300 meter lang bakke med en gennemsnitlig stigningsprocent på 9,3 procent. Nogle steder stiger den dog op til 17 procent – og i et enkelt sving rammer den vanvittige 26 procent. Så må man erkende at det har været noget af en tur op ad bakke, ikke? Men tilbage til det virkelig spændende her – mine triumfer og mine nye mål.


Som jeg skrev i mit sidste blogindlæg En hverdag med træning og depression så har jeg meldt mig ind i CrossFit Copenhagen, og var på et styrkehold for første gang i mandags. Heldig som jeg var, så var det Legday på styrkeholdet – og må lige smide ind her at jeg ikke har haft en legday i rigtig lang tid. Men jeg synes selv at jeg klarede det rigtig flot, kunne huske det meste, og efter lidt træning så vil min teknik på mine front squats være tilbage i samme form som tidligere – og det samme gælder min styrke i benene.


SquatsSå efter at ha’ trænet et par gange hos CrossFit Cph, så fandt jeg ud af at de vil arrangere et tre måneders træningsforløb for at derefter afslutte med et sindssygt udfordrende event. Dette med start den 9. Februar og med afslutning den 3. Maj. Lige op til min 22-års fødselsdag. Så jeg tænkte, tjo hvorfor ikke? Så nu har jeg sat helt nye delmål som lyder:

  • Træne stenhårdt fra den 9. Februar sammen med eliteroer Timmy Andersen
  • Klare finale eventen den 3. Maj – ET HALVMARATON PÅ EN ROMASKINEEt ekstra plus i bogen - eller skal man sige minus?


Udover at jeg har fundet nye udfordringer, så har jeg desuden haft indvejning i dag. På trods af medicinskift så har det lykkes mig smide 0.4kg på disse 2 uger. MEN det mest spændende med mit vægttab disse to uger er at jeg har tabt samlet 2cm over hele kroppen – det vil kun sige at min fedt-% går nedad! SCORE! (og man skal også huske på at muskler vejer mere end fedt, så selvom det ”kun” er 0.4kg vægttab så er det måske meget mere fedt!).

For en god ordens skyld så får i også en lille opdatering om min vægt. Jeg vejer nu 81.5kg og jeg vover at påstå at jeg om to uger – ved min næste vejning – er under de 80kg!

Så glem ikke at følge mig for at være med under hele forløbet.


”Willpower knows no obstacles – Find your inner greatness.”