Handelsbetingelser

Hos FitnessEliten sætter vi en ære i glade og tilfredse kunder og det er derfor vigtigt for os at du har en god oplevelse når du handle hos os. De følgende betingelser er gældende for al handel på FitnessEliten.dk og du skal acceptere disse for an placere en ordre.

FitnessEliten.dk ejes og drives af FITNESSELITEN ApS. Har du spørgsmål kan du altid kontakte os på kontakt@FitnessEliten.dk.

Bestilling

Når du placerer en ordre på FitnessEliten.dk, er det nødvendigt at indtaste oplysninger såsom navn, adresse og telefonnummer. Dette bruges til forsendelse af varer. Du er som kunde ansvarlige for, at de indtastede oplysninger er korrekte og at Post Danmark kan aflevere en pakke/seddel på den angivne adresse. Disse informationer bruges desuden, hvis det skulle være nødvendigt at kontakte dig som kunde.

Efter placering af ordre sendes en bekræftelse til din e-mail.

Dine informationer vil ikke blive videregivet til tredjemand uden dit samstykke.

Betaling

Det er muligt at betale ved hjælp af forskellige betalingsformer. Herunder er de alle opført:

Bankoverførsel og EAN

Dit EAN nummer og FitnessEliten ApS’ bankoplysninger fremgår af din faktura.

Hvis du vælger at betale via bankoverførsel eller EAN, skal du angive dit ordrenummer i kommentaren på overførslen, så dette fremgår på FitnessEliten ApS’ bankkonto. Dette gør det muligt at identificere din betaling og knytte den til din ordre.

Varerne sendes, når overførslen er modtaget på FitnessEliten ApS’ konto. Hvis betalingen ikke er modtaget indenfor 5 arbejdsdage, forbeholder FitnessEliten sig retten til at annullere ordren. Der kan ved betaling med bankoverførsel eller EAN opstå forsinkelse i ordreprocessen. 

Betalingskort 

Hvis du vælger at betale med betalingskort, trækkes pengene først når din ordre er afsendt. 

Betalingen foregår via en krypteret forbindelse gennem QuickPay, NETS og Clearhaus for at sikre dine oplysninger. FitnessEliten gemmer ikke dine betalingsoplysninger.

Det er muligt at betale med Dankort, Visa, Visa Electron, MasterCard og MasterCard Debit.

PayPal

Betaling via PayPal foregår separat via PayPal’s betalingssystem. Det er nødvendigt at du er i besiddelse  af en PayPal-konto for at betale.

Levering

Vi leverer kun indenfor Danmarks grænser med mindre andet er udtrykkeligt er aftalt. Dermed leveres der ikke umiddelbart til Færøerne eller Grønland.

Alle pakker sendes som regel med Post Danmark. Dog kan det i visse tilfælde, med store varer, være nødvendigt at anvende en fragtmand.

Alle ordrer bestilt på hverdage før kl. 17 bestræbes afsendt samme dag. Der tages dog forbehold for vare-tilgængelighed samt tekniske fejl.

Forsendelsen tager efter afsendelse som regel 1 - 2 hverdage – dette kan dog afhænge af Post Danmark / fragtmanden. 

Post Danmark 

Pakken leveres til den adresse du har angivet ved bestillingen. Er der ingen hjemme kan pakken afhentes på et nærliggende posthuset eller i en døgnboks.

Fragtmand

Det kan være nødvendigt at du er hjemme ved modtagelsen af varer sendt med fragtmand.

Transportskader

Ved enhver mistanke om transportskader er det vigtigt at du tage gode billeder af pakken inden du åbner den. Dette bruges som dokumentation overfor transportfirmaet.

Er din pakke tydeligt beskadiget, og har du mistanke om, at dine varer kan være beskadiget, kan du nægte at modtage pakken, hvilket vil resultere i, at den bliver sendt retur til FitnessEliten. Hvis du vælger at gøre dette, skal du hurtigst muligt kontakte FitnessEliten og informere os om dette.

Er varerne blevet beskadiget under transport, og du først opdager dette efter modtagelsen, skal du ligeledes kontakte kundeservice for at arrangere ombytning af dine varer.

Fortrydelsesret

Bestillinger hos FitnessEliten er omfattet reglerne om fjernsalg i Forbrugeraftaleloven. Det betyder, at du som kunde har 14 dages fuld returret. Ved FitnessEliten tilbyder vi dog en udvidet returret på i alt 30 dage efter modtagelse af varen.

Returneringen er forudsat at varen leveres rettidigt til forsendelsesfirmaet indenfor de 30 dage.

Hvis du ønsker at gøre brug af din returret, skal dette meddeles os hurtigst muligt efter modtagelsen og altid inden selve returneringen af din(e) vare(r).

Når du returnerer de købte varer, skal disse være i væsentligt samme stand, som ved købet. Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.  Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.  For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså kun håndtere varen som du ville gøre det i en fysisk butik, herunder ikke beskadige eller bortskaffe den originale produkt-emballage. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Ved returneringer er det et krav, at fakturaen eller en kopi af denne, medsendes i pakken.

Du er på ingen måde forpligtet til at angive grunden til returneringen, men vi vil sætte pris på din mening. Disse tilbagemeldinger gør alle vores hjemmeside, service og produktudvalg bedre.

FitnessEliten refunderer de oprindelige, betalte omkostninger forbundet med forsendelsen af din ordre.

Forsendelsesomkostninger i forbindelse med returneringen betales af dig som kunde. Alternativt kan varerne returneres ved fremmøde i Herning. Kontakt FitnessEliten herom. 

Der er ingen krav om at du skal returnere varerne i den originale forsendelses-kasse, men det er dit ansvar, at sørge for at varerne er forsvarligt beskyttet under transporten. Vi anbefaler dig derfor, at du gemmer forsendelses- og anden emballage, hvis du bliver i tvivl omkring dit køb.  

Reklamationsret

Du har 2 års reklamationsret fra modtagelsen af varen. Du skal reklamere inden rimelig tid, efter du har konstateret en mangel for at reklamationen er gældende. Reklamationsretten betyder, at du kan klage over fejl og mangler, der viser sig op til 2 år efter, at du modtog varen. Retten til at reklamere bortfalder, hvis manglen er forårsaget af dig som køber, eksempelvis som følge af fejlagtigt brug. Reklamation kan ske ved henvendelse til FitnessElitens kundeservice, hvorefter en aftale kan blive indgået mellem FitnessEliten og dig.

Det er vigtigt, at du som kunde kan oplyse ordrenummeret fra din faktura så gem altid en kopi af denne.

Skyldes problemet almindelig slidtage eller overskredet udløbsdato er dette ikke dækket af reklamationen. 

Bliver en varer ombyttet under reklamationen, er der naturligvis en ny løbetid på 2 år fra modtagelsen af den nye vare. 

Forbehold for fejl og ændringer

Vi forbeholder os retten til at ændre priser og informationer på hjemmesiden. Hold dig derfor altid opdateret, hvis du vil være sikker på, om der sker ændringer i priser eller produkter. FitnessEliten forbeholder sig retten til at afvise en ordre såfremt denne er placeret på en vare med en skønnet urealistisk pris.

Fortrolighed

FitnessEliten vil aldrig sælge, eller på anden måde gøre oplysninger om sine kunder eller besøgende tilgængelige for nogen tredjepart. Dog er der et enkelt forbehold! Ved kriminelle forhold såsom kreditkortsvindel vil IP adressen blive videregivet til politiet sammen med anmeldelse herom. 

I forbindelse med dit besøg på FitnessElitens hjemmeside bliver der automatisk registreret en række forskellige oplysninger. Disse oplysninger er anonyme, og kan ikke bruges til at identificere dig. Oplysningerne bliver opsamlet af 2 grunde: for det første hjælper det os med løbende at forbedre webshoppens brugervenlighed, og identificere og løse problemer, og for det andet så bruger vi disse data til at udarbejde statistikker til internt brug.

Siden bruger desuden cookies, hvilket tillader os at gemme, hvad du sidst har puttet i din kurv. Dette gemmes i op til 30 dage, men kan deaktiveres i din browser. 

Gaveindpakning - sæson

Ved juletid tilbyder vi gaveindpakning, når det fremgår på siden. Bemærk at ordren kan være omkring en dag forsinket, hvis denne mulighed er valgt.


Acceptér Site use cookies