Hvem er FitnessEliten? 

FitnessEliten er et fællesskab for træningsentusiaster, hvor vi sammen motiverer og guider hinanden til den optimale træning. Gennem artikler, guides og interviews tilføres fællesskabet netop dét, som gør, at vi hver dag med gejst arbejder mod den, for os selv, perfekte krop. Med baggrund i flotte billeder, træningsvideoer og taler bliver vi motiveret til at kæmpe for at skabe resultater, som andre kun tør drømme om.
 

FitnessEliten er for alle – uanset om du er stor eller lille, ønsker markerede muskler eller en slank talje.

 
Siden drives af en gruppe ildsjæle, som med hårdt arbejde og masser af erfaring stræber efter at give dig det bedst mulige grundlag for en succesfuld træning.

Kort om FitnessEliten.dk

FitnessEliten er et site primært henvendt til fitness- og bodybuildingudøvere. Vores team af fitnesseksperter vælger de nyeste kollektioner fra de mærker, som vi synes passer ind i vores modeunivers. FitnessEliten ApS er 100 % internetbaseret. Vi har altså skåret omkostningen til butik og manuel ekspedition væk. Besparelsen giver vi til dig. Men alle vores varer er stadig lige så nye som dem du finder i butikkerne. Generelle henvendelser om vores produkter kan rettes til vores kontakt@FitnessEliten.dk. Vi ser frem til at høre fra dig!

Kontakt FitnessEliten.dk

Tip: Du kan finde svaret på de hyppigste spørgsmål på vores kundeservice side. 

Generelle henvendelser om vores produkter og levering

kontakt@FitnessEliten.dk

Vi ser frem til at høre fra dig!


Acceptér Site use cookies